Zam-Buk logo

Zam-Buk salvan som hjälper våra husdjur

ZamBuk för trötta tassar

Hjälper småsår på hund & katt

Har ditt husdjur ett litet sår, torra nariga tassar? Smörj in med salvan varje dag. Ingredienserna i Zam-Buk har antibakteriell verkan och motverkar torra tassar.

Sommar mjuk hud utan myggbett

Hur lindrar man klåda bäst efter insektsbett?

Klia inte! Ju mer du kliar desto mer kliar det tyvärr. Smörj in myggbett, bromsbett, insektsbett med Zam-Buk salvan där det kliar. Upprepa så fort du känner att det börjar att klia. Zam-Buk innerhåller bl a naturliga ämnen som euakalyptus och kamferolja som har en lugnande effekt på huden.

Jämthunden Tasso fick sår på nosen, Zambuk hjälpte såret att läka på nolltid.

Jämthunden Tasso fick ett sår på nosen

Jämthunden Tasso fick ett sår vid nosen,  det såg ut som han hade hamnat i slagsmål med ett piggsvin berättar hans matte Lotta. Dagen efter fanns det lite var i såret och det blev värre. Lotta tog fram Zam-Buk och smörjde såret med Zam-Buk  salvan flera gånger under en dag. Dagen efter var såret fint, 

En av de vanligaste skadorna för hundar som är ute på jakt är sår och stickskador från grenar och buskar, läs mer

Det skriver DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG på sin hemsida. Ha för vana att ha med ZamBuk salvan, både för dig själv och för din hund. Salvan lugnar huden och har bra antiseptiska egenskaper. Läs mer här på hundbloggen 

Broms knott blinning på häst

Knott på djur

Knott kan vara en plåga för hästar och andra betande djur.  Har din häst eller hund fått knottbett som blivit till små sår fungerar Zam-Buk salvan lika bra på djur som människor.

Jaktlabrador Cindra, matte har alltid ZamBuk i fickan vid träning.

Fungerar även på djur

Har din hund, katt eller häst fått ett litet sår?  Torra tassar, eller en tagg? Zam-Buk fungerar på djur som på människor. Naturliga ingredienser, inga konstigheter. Smörj in salvan på tassen eller där det finns ett litet sår. Zam-Buk lugnar huden och minskar irritation.