Zam-Buk salva

(9 kundrecensioner)

kr89:00

434 i lager

Klarna logo 

Salvan dämpar klådan & minskar irritationen av kliande myggbett, getingstick & andra insektsbett.

Har du brännt dig på brännässlor eller kanske fått ett litet brännsår? Zam-Buk hjälper till att lugna huden. Fungerar även på mindre hudpartier vid solsveda, mindre småsår och torra hudpartier. Testa  – och är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.

Burken är designad i en retrostil , passar lika bra i badrummet som i väskan eller necessären. Behändigt format ca 5 cm i diameter

9 recensioner av Zam-Buk salva

 1. Susan (verifierad ägare)

  Bästa salvan!! Jag stötte på denna salva av en händelse utomlands för många år sedan, och insåg att jag hittat en dundersalva. Inte nog med att den hjälper mot spruckna läppar, torra armbågar och småsår, det är den enda salva som lindrar klådan vid insektsbett och solsveda. Sedan dess finns alltid en burk i väskan och nu vill barnen bara ha ”den gröna salvan”. Jag blev så glad när jag hittade att den går att köpa här i Sverige – dessutom till ett bra pris, med snabb leverans och med fantastisk service. Grymish! 🙂

 2. Susanne Ohlsson (verifierad ägare)

  Köpte denna salva för att testa då man blir biten av myggor och andra insekter som gör att det kliar vansinnigt. Fungerar mycket bra för att stilla klådan och ta ner svullnaden. Kan starkt rekommendera andra att köpa den, då den är superbra!

 3. Lotta

  Överraskningarnas salva… hunden dök upp med massor med små stick runt nosen. När det stod klart att det inte var ormbett eller jordgetingar och det inte riktigt lade sig tog jag till Zam-Buk. Den är ju desinfekterande. Ett dygn senare hade sticken lagt sig (det visade sig vara resultatetav lite ”trädgårdsarbete” i form av uppgrävning av taggiga rosenbuskar medelst bökning) Slutsats: funkar troligen på det mesta!

 4. Anna

  Är nog lätt allergisk mot mygg och får alltid stora, svullna bett. Zambuk lindrar klådan och minskar irritationen – extra bra att den känns naturlig och skonsam!

 5. Lena Blomqvist-Rosenberg

  Mygg och knott verkligen älskar min man och min yngsta dotter. Nu har de hittat något som hjälper mot kliande bett! Det känns extra bra att använda Zam-buk när salvan bara innehåller naturliga ämnen.

 6. Annelie

  Lindrar även getingstick! Smorde direkt efter sticket och Zam-Buk hjälper! 👍

 7. Jenny Fredmark

  Mygg och knott bara älskar mig.. en härlig kväll på landet resulterade i massor av bett på vaderna, och inga små bett heller.. Fick då prova Zam Buk av en vän och den hjälpte verkligen!!
  Så blev glad när jag hittade den här.

 8. Jenny (verifierad ägare)

  Funkade toppen på mina torra nagelband ska bli spännande att testa mot myggbetten senare i sommar

 9. Malin Björkenström

  Brände mig i pannan då vi eldade ris & kvistar. Fick en brännblåsa. Smörjde in pannan med zam-buk flera gånger varje dag. Efter 2 dagar var blåsan borta.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Zam-Buk logo